Πολύ λεπτοί, διαφανείς νάρθηκες

Ποια ειναι η διαδικασία;

 

Η πρώτη ενέργεια ειναι να αποτυπώσουμε τη γνάθο μέσα από ψηφιακή σάρωση , φωτογραφίες και αποτυπώματα που λαμβάνει ο οδοντίατρός σας.

Εφόσον το εγκρίνετε, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο που δείχνει τη διαδρομή απο το αρχικό έως το τελικό αποτέλεσμα των δοντιών σας.και ξεκινάμε να κατασκευάζουμε τους πρώτους νάρθηκες αποκλειστικά για εσάς.

Ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας δοθούν, τα δόντια μετακινούνται με το χρόνο προς την επιθυμητή θέση, όσο εσείς απλά αλλάζετε τους διαφανείς νάρθηκες κάθε  7  ή 14  ημέρες. Το μόνο που θα νιώσετε είναι μόνο μια μικρή πίεση τα δύο πρώτα 24ωρα, ενώ στο τέλος της θεραπείας θα απολαμβάνετε κι εσείς το χαμόγελο που πάντα θέλατε.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ

ΥΠΕΡΠΛΗΘΗ ΔΟΝΤΙΑ (ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ)

ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΣΥΓΚΛΕΙΣΗ

ΠΡΟΓΝΑΘΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΥ

ΧΑΣΜΟΔΟΝΤΙΑ

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Για εσάς προσωπικά δημιουργείται ένα smileform πλάνο.

Η βάση του πλάνου είναι η Αποτύπωση των δοντιών σας, όπου ο Smileform οδοντίατρος θα μελετήσει αν τα δόντια σας μπορούν να ισιώσουν με τη θεραπεία του Smileform.

Βήμα-βήμα στο ωραίο χαμόγελο

Ξεκινώντας με τη θεραπεία Smileform,  θα αλλάζετε τους διάφανους νάρθηκες κάθε 7 ή 14 ημέρες . Με κάθε καινούριο set απο νάρθηκες  μετακινούνται τα δόντια σας σταδιακά προς την επιθυμητή θέση, την οποία εχουμε σχεδιάσει ψηφιακά μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πόσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία;

Είναι απο άτομο σε άτομο διαφορετικό και εξαρτάται από την περιπλοκότητα των δοντιών μέχρι να ισιώσουν. Τυπικά η θεραπεία διαρκεί κατά μέσο όρο από 6 έως 12  μήνες περίπουενώ με την δεκαήμερη αλλαγή 40 % γρηγορότερα.

Ο Smileform γιατρός σας θα σας κατευθύνει ποιο σύστημα θεραπείας ταιριάζει σε εσάς.

Βρείτε έναν συμβαλόμενο οδοντίατρο, κοντά σας