Για εφήβους

Με τους διάφανους νάρθηκες Smileform κάθε έφηβος μπορεί ν’ αποκτήσει το ιδανικό χαμόγελο σε μόλις έξι μήνες, αν είναι κατάλληλοι για δεκαήμερες αλλαγές νάρθηκα. Με μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή και λιγότερο πόνο, οι έφηβοι θ’ ακολουθούν με άνεση τις δραστηριότητες τους και θα σχεδιάζουν το μέλλον τους απερίσπαστοι.

01

Αόρατοι νάρθηκες

02

Πλατύ και καλαίσθητο χαμόγελο

03

Εύκολη αφαίρεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

04

Χωρίς πόνο των δοντιών και των ούλων.

05

Καθορισμένο, εικονικό σχέδιο θεραπείας για τα δόντια σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κάθε έφηβος σήμερα θέλει ν’ ακολουθεί τις τάσεις και τις εξελίξεις, ένα παραπάνω σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση. Γι’ αυτό οι περισσότεροι επιλέγουν να διορθώσουν τις όποιες ορθοδοντικές ανωμαλίες παρουσιάζονται με τον πιο άνετο και απλό τρόπο: τους διαφανείς νάρθηκες Smileform, μια εξελιγμένη και με τεχνολογίες αιχμής ορθοδοντική θεραπεία. Με αυτήν την άνετη και ανώδυνη διαδικασία καθένας αποκτά το ανέμελο χαμόγελο που ταιρίαζει σε όλες τις εφηβικές ηλικίες.

Οι νάρθηκες Smileform δεν τραυματίζουν τα χείλη ή τα ούλα ενώ μπορούν ν’ αφαιρεθούν με ευκολία. Συνεπώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας οι έφηβοι έχουν τη δυνατότητα να:

1. Βουρτσίζουν τα δόντια τους και να φροντίζουν τη στοματική υγιεινή.

2. Διατηρούν τις συνήθειες της καθημερινότητας, χωρίς περιορισμούς στις δραστηριότητές (σπορ, χορός,  μουσική) και τις διατροφικές συνήθειες.

3. Επισκέπτονται τον ορθοδοντικό σε λιγότερο τακτικά χρονικά διαστήματα (περίπου κάθε 6 εβδομάδες).

Η μέθοδος Smileform είναι η ιδανική θεραπεία για κάθε έφηβο με ορθοδοντικό πρόβλημα ηλικίας 13 ετών και άνω, αρκεί να έχουν ανατείλει όλα τα δόντια του.


Απευθυνθείτε σ’ έναν πιστοποιημένο ιατρό στη μέθοδο smileform να μάθετε περισσότερα.
Μη χάνετε χρόνο, αξίζει!

ΚΟΣΤΟΣ

Για Εφήβους

Το κόστος θεραπείας καθορίζεται από τον γιατρό σας και μπορεί να
καταβληθεί είτε εφάπαξ είτε τμηματικά είτε με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας,
κατόπιν συνεννόησης.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ SMILEFORM!

Για το σχολείο

Για τις καθημερινές δραστηριότητες

Για τα γεύματα